19521003 - Födelsedagar

Födelsedagar

ÅTTIO ÅR fyller på måndag f. hem.- äg. Gustav Olsson, Bjers i Tofta. Gården vid Bjers, som han innehaft i många år, har nu överlämnats till en son. Jubilaren tillhör metodistförsamlingen.

SJUTTIO ÅR fyller på måndag fru Edla Pettersson, Petarve i Sanda, maka till lantbrukaren Lennart Pettersson. Hon har gjort sig känd som en arbetsam och duktig kvinna.

Lantbrukaren Carl Törnvall, Valda i Eskelhem, fyller på måndag sjuttio år. Jubilaren, som är född vid Valdarve i Eskelhem och i många år innehaft och brukat gården vid Valda, var i ungdomen till sjöss och en tid bosatt i Sydamerika.

SEXTIO ÅR fyller på lördag förra handelsidkerskan Eugenia Vilhelmina Lingvall, Tranhusgatan 30, Visby.

På lördag fyller fru Sofia Charlotta Wigsten, Östra Tullgränd 12, Visby, sextio år.

Sextio år fyller på måndag f. hushållerskan Elin Larsson, Tranhusgatan 20, Visby.

På tisdag fyller stenarbetaren Rutger Hansson, Vivlings i Hellvi, sextio år.

FEMTIO ÅR fyller på måndag fru Jenny Hansson, Olsvenne i Näs, maka till lantbrukaren Gustav Hansson. Hon är ansluten till kyrkliga syföreningen.

På måndag fyller fru Linnea Hell-gren, Kvie i Vall, femtio år. Hon är född vid Levide i Vall och maka till lantbrukaren Erik Heligren.

Fru Sigrid Mårtensson, Hageby i Etelhem, fyller på måndag femtio år.

Femtio år fyller på tisdag fru Tyra Andersson, maka till arbetsförman Nils Andersson, Sajgs i Hellvi. Hon är sedan länge en intresserad och verksam medlem av lottarörelsen.Gotlänningen
Fredagen 3 oktober 1952
Nr 229
Årgång 69
Lösnummer 20 öre